Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
En iyi ticari antivirüs 2017 - Makale Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN MAKALELER
    Makaleler Yükleniyor Makaleler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
MAKALE DETAYI
Anasayfa       Makaleler

2017'nin en iyi ticari antivirüsleri

2017 yılının en iyi ticari antivirüs uygulamaları

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
2017'nin en iyi ticari antivirüsleri
İşletmelerin güvenlik seviyeleri her geçen gün daha fazla cihaz ve ağ ile daha fazla risk altında. Artan siber saldırılar, şirket yöneticilerini veri güvenliğini sağlamak için daha güçlü çözümler aramaya yönlendiriyor. Şirketlerin değişen güvenlik ihtiyaçları için çözümler sunan siber güvenlik şirketleri de kıyasıya bir rekabet içerisinde. Farklı üreticilerden, alanında en iyi kurumsal güvenlik uygulamalarını sizin için derledik.

1- Bitdefender Enterprise Security



Bitdefender'ın güvenlik ürünleri işletmeler için güvenilir, tam özellikli ve etkili bir koruma sunuyor. Uygulama, otomatik antimalware, güvenlik duvarı, web danışmanı ve URL filtreleme desteğine sahip. Yöneticiler dahili veya harici olarak birden çok cihaza uzaktan erişebiliyor, kullanıcıların uygulama veya web sitesi erişimini düzenleyebiliyor.  Basit ve kullanımı kolay bir gösterge paneline sahip olan Bitedefender, sistemdeki cihazları ve hangi özelliklerin etkinleştirilmiş olduğunu gösteriyor. Uygulamanın tek dezavantajı ise çalınan dizüstü bilgisayarlar veya telefonlar için aygıt konumlandırma servislerini desteklememesi.

2- Kaspersky Endpoint Security Cloud



Kaspersky Endpoint Security Cloud güçlü antivirüs, tarama koruması, aygıt ve web denetimleri, güvenlik duvarı ve uzaktan yönetim özelliklerine sahip. Kaspersky’nin etkileyici yönetim araçları sayesinde, güvensiz cihazları tespit edebilir, istenmeyen aramaları ve metinleri filtreleyebilir, şifre kurallarını belirleyebilir ve hatta kameranın kullanımını bile denetleyebilirsiniz. Tüm bu özelliklere basit ve iyi tasarlanmış çevrimiçi bir kontrol panelinden erişime izin veren yazılımın dezavantajı Linux veya Mac desteğinin olmaması.



3- Webroot



Hepsi bir arada koruma platformu isteyen kullanıcılar için Webroot ideal uygulamalardan biri. Endpoint Protection, zararlı yazılımlara karşı koruma ve tehlike altındaki sistemleri kurtarma yeteneği ile bulut üzerinden çalışıyor. Antivirüsün yanı sıra, tarayıcı koruması, güvenlik duvarı, uzaktan yönetim ve kimlik ve gizlilik koruma gibi özelliklere sahip. Diğerlerine kıyasla daha küçük dosya boyutuna sahip olan Webroot, oldukça hafif ve hızlı bir uygulama. Ev ofis kullanıcıları, üç etkili antivirüs ve PC koruma aracı arasından seçim yapılabiliyor.


4- F-Secure İstemci Güvenliği



F-Secure sadece Windows desteğine sahip. Bu nedenle karma sistemlerin kullanıldığı ofisler için ideal değil. Ancak güvenlik duvarı, saldırı tespiti, tarama güvenliği, çevrimiçi işlem koruma ve cihaz kontrolü gibi ihtiyaç duyacağınız her şeyin yanı sıra büyük tehditlere karşı antivirüs koruması sunan F- Secure, güçlü ve sağlam bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.


5- Sophos Endpoint Protection



Sophos Endpoint Protection, hem Windows hem de Mac desteği ile zararlı içerikler için güçlü antivrüs özellikleriyle geliyor. Davranış izlemeyi kullanan Sophos olası enfeksiyonları erken tespit ederek,  giriş noktalarında engelliyor. Aynı zamanda bulut desteği ile merkezi bir yönetim konsoluna sahip. Ağı değerlendirmek için Sophos'un web, uygulama ve güvenlik duvarı kontrollerinden faydalanabilirsiniz. Sophos, son nokta güvenlik yazılımı ve antivirüs paketlerin neredeyse tamamında olduğu gibi bilgisayarınızı yavaşlatabilir. Yeterince yüksek spesifikasyona sahip bir bilgisayarda yavaşlama fark edilmese de çoğu kullanıcının orta sınıf iş dizüstü bilgisayarlarına sahip olduğunu unutmamak gerekiyor.


6- AVG Antivirus Business Edition



Geçen sene Avast tarafından satın alnınan AVG birkaç performans sorunu olsa da, AVG'nin ticari sınıftaki en iyi antivirüs uygulaması. Basit ve kullanışlı bir gösterge paneli üzerinden zengin özelliklere sahip olan AVG Antivirus; uzaktan cihaz yönetimi, dosya sunucusu güvenliği, ağ antivirüs, tarayıcı koruması, güvenlik duvarı ve e-posta koruması gibi gelişmiş servisler sunuyor. Kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı yüzde 100 koruma sağlayan AVG, AV-test.org testlerinde bazı performans sorunları yaşasa da yine de en iyi güvenlik uygulamalarından biri.


7- Trend Micro- Worry Free Business Security Advanced




Oldukça uzun bir isme sahip olan Trend Micro'nun Worry Free Business Security Advanced antivirüsü, mükemmel antivirüs adaylarımızdan biri.
Yazılım mobil cihaz yönetimi, anti-spam, e-posta güvenliği ve web içeriği filtrelemesi gibi özelliklerle birlikte geliyor. Trend Micro, harici cihazları ve USB bağlantı noktalarını, herhangi bir zararlı etkinlik ve içerik için tarama özelliğine de sahip. Olumsuz bir özellik olarak kurulum süreci yavaş ancak, koruma performansı ve seviyesi mükemmel denilebilir. Sistemi çok fazla yavaşlatmadan koruma sağlayan Trend Micro sunucuların yanı sıra Windows, Mac OS, iOS ve Android cihazlarda da kullanılabilir.

8- Symantec Endpoint Protection



Symantec kurumsal güvenlik için son derece yetenekli iki ürün sunuyor: Symantec Endpoint Protection 14 ve Symantec Endpoint Protection Cloud. Symantec Endpoint Protection Cloud bulut tabanlı olup küçük ve orta ölçekli işletmeler için Symantec Endpoint Protection 14 ise daha büyük ekipler için ideal.

Bulut tabanlı koruma, 'akıllı güvenlik' özelliğine sahip. Makine öğrenme teknikleri ve Symantec'in Global Intelligence Network'ü, kötü amaçlı etkinliği ve davetsiz misafirleri tespit edebiliyor. Bu, oldukça karmaşık gelebilir. Ancak uygulama bulutta olduğu için kullanıcılar ayarları hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, ağlarının ve cihazlarının performansı üzerine gerçek zamanlı güncellemeleri izleyebiliyor ve herhangi bir sorunu işaretleyebilliyor. Windows, Mac, iOS ve Android ortamında da dahil olmak üzere tüm cihazlar, kullanımı kolay gösterge panelinden yönetilebiliyor.

Symantec Endpoint Protection 14' daha büyük kuruluşlar için, kritik son nokta teknolojileri ile kaynaştırılmış ‘’yapay zeka' hizmeti sunuyor. Yaygın kalıpları ve riskleri tanımlamak için her bir bilgiyi bir güvenlik derecelendirmesine tabi tutan yazılım, 200 milyondan fazla sistemden veri alıyor.
Symantec Endpoint Protection 14 kurum içi olarak sunuluyor ancak çeşitli cihazlarda ve sanal ortamda da koruma sağlıyor.


9- Avira


Avira , farklı boyuttaki işletmeler için üç farklı ürüne sahip.

İş istasyonu korunması için Avira Pro Business Edition ürünü, online gösterge paneli üzerinden cihazları gerçek zamanlı olarak izlemeyi sağlıyor. URL tarama özelliği ile çevrimiçi tüm trafiği izleyerek webdeki yaygın tehditlere karşı koruma sağlıyor.

Avira Antivirus for Endpoint ise dosya sunucularına yönelik iş istasyonu korumasına sağlıyor. Pro Business Edition ile aynı özelliklere sahip bu yazılım, ek olarak tüm gizli dosyaları da saklıyor ve sunucu performansını izleyerek PC'nizi yavaşlatmıyor.

Avira'nın Antivirüs for Small Business ürünü ise adından da anlaşıldığı üzere küçük işletmeler için uç noktaları ve Microsoft Exchange sunucularını güvence altına almaya yarayan bir ürün. Tüm ağ trafiğini ve e-posta iletişimlerini tarayan kapsamlı ağ koruması sunan yazılım, ayrıntılı raporları ile idari izin düzeylerini belirlemeyi sağlıyor.
 


Bu Makalenin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın