Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kişi Sayma Sistemlerinin En Önemli 10 Faydası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Kişi Sayma Sistemlerinin En Önemli 10 Faydası

Kişi sayma sistemlerinin işletmenize sağlayacağı avantajları biliyor musunuz?

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Kişi Sayma Sistemlerinin En Önemli 10 Faydası
Perakendecilerden müzelere, bir bölgedeki insan trafiğini ölçmek için kişi sayma sensörleriniden çok sayıda işletme ve kuruluş yararlanabilir. Elde edilen verilerin analiz edilmesi, günlük operasyonlarınızı ve karlılığını artırabilir.

Trafik sayımlarınızı bilmek yalnızca paradan tasarruf sağlamakla kalmaz aynı zamanda işletmenizin çeşitli alanları için yönetim planlamasına da yardımcı olur.

Bir yönetici veya pazarlamacı olarak, kişi sayma sistemlerinin avantajları ve işletmenize kazandıracakları hakkında düşünmemiş olabilirsiniz. Kişi trafiğini ölçmek için kişi sayaçlarını kullanmak operasyonlarınızı optimize edebilir ve düzene sokabilir. İşte, kişi sayma teknolojisinin işletmenize sağlayabileceği en önemli 10 fayda!

1. Bütçeleme Süreci



İşletmenize giren insan sayısını bilmek, yıllık bütçenizi daha etkili bir şekilde planlamanıza yardımcı olabilir. Ofis yönetimi, pazarlama malzemesi, envanter ve temizlik malzemeleri satın alımları, kişi sayaç sisteminiz tarafından sağlanan tesis kullanım verilerini bildikten sonra daha iyi yönetilebilir.



2. Personel





İşletmenizin belirli alanlarına kişi sayaçları yerleştirdiğinizde, müşterilerin yoğunlaşma eğiliminde oldukları yerlerde hizmet vermek için doğru sayıda personeli bulundurabilir, trafiğin yoğunluğuna göre personel sayısını kolayca belirleyebilirsiniz. Buna ek olarak, trafik akışını karşılamak için personelinizi stratejik olarak nasıl planlayacağınızı bilerek işçilik maliyetlerini düşürülebilirsiniz.



3. Envanter





Trafiği verileri, müşteriler ne zaman giriş yaptığını ve sıklıkla eğilim gösterdikleri alanlar hakkında daha iyi bir fikir verebilir. Bu bilgiyi bilmek, tüketici tarafından en çok talep edilen malzemelerin stoklanmasıyla tasarruf etmenize yardımcı olur.


4. Güvenlik



Kişi sayma teknolojisi, işletmenizin yüksek risk alanlarını belirlemenize yardımcı olmak için kullanılabilir. Bu bilgi, işletmenizde güvenlik personelinin konumlandırılmasına yardımcı olabilir ve azaltılmış kayıp sayesinde tasarruf sağlayabilir.


5. Kat Planı Optimizasyonu



İşletmenizin çeşitli bölümlerine kişi sayaçları yerleştirerek, müşterilerinizin gereksinimlerini daha iyi karşılayan ve satışlardan elde edilen geliri artıracak, en uygun yerleşimi belirlemenize yardımcı olması için trafik verilerini ölçebilirsiniz.


6. Olay Ölçme / Promosyon Etkinliği

Kişi sayım trafik verileri, bir kampanyanın neden başarılı olduğunu veya başarısız olduğunun sorularını yanıtlamanıza yardımcı olabilir. Günün veya ayın saatine, mağazadaki konuma, hava koşullarındaki değişkenlere ilişkin trafik bilgilerini sunarak, gelecekte daha başarılı promosyonlar planlamanıza yardımcı olabilir.


7. Görüntülü Reklam Uygulamalarını Yerleştirme



Kişi sayaçları, müşteri trafiğinin en yoğun gerçekleştiği alanların yanı sıra ziyaret edilmeyen alanları da gösterebilir. Elde edilen veriler, reklam panoları ve ekranlarınız için hangi bölgelerin en çok dikkat çekebileceği ve müşteri trafiği alabilecekleri konusunda en iyi kararları vermenize yardımcı olabilir.


8. Planlama Kararları



Kişi sayma sistemleri, programlar, etkinlikler ve sergiler gibi tanıtım kampanyaları için yatırım getirisi belirlemede çok önemlidir. Bu veriler ayrıca, gelecek için plan hazırlamanıza ve yatırım bütçenizi, aşırı harcama ve gelir kaybından korumak için ayarlamanıza yardımcı olabil



9. Finansman Talepleri



İş başarınız dış kaynaklara bağlıysa, kişi sayaçlarınızdan toplanan sağlam trafik verileri, karar vericilere performans kanıtı göstererek başarı şansınızı artıracaktır. Akıllı planlama ve olumlu sonuçların gösterilmesi, gelecekteki finansman ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlayabilir..


10. İşletme Bakım / Tadilat Zamanlaması



Kişi trafiği denetimi, yöneticilerin ve inşaat firmalarının önemli bakım faaliyetlerini kişi trafiğinin daha az olduğu dönemlerde planlamalarına yardımcı olabilir. Müşterilerin bakım nedeniyle, işletmenize erişememesi halinde, olası kayıp miktarını minimuma indirmeye yardımcı olabilir.





Bu Haberin Yorumları ( 5 )
elinize sağlık

güzel olmuş

paylaşım için teşekkürler,

fAYDALI VE GÜZEL BİR MAKALE

emeğinize sağlık




Yorum Yazın