Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Akıllı Şehir Uygulamaları Yenikapı'da Tanıtılacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Akıllı Şehir Uygulamaları Yenikapı'da Tanıtılacak

Fuar, 17-18-19 Nisan 2018 tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Akıllı Şehir Uygulamaları Yenikapı'da Tanıtılacak
Tüm dünyada şehirleri yeniden tanımlayan ve dönüştüren ''Akıllı Şehir '' kavramı, yeni bir şehir deneyimi sunuyor.

Dünyanın dört bir yanındaki şehirler kendilerini "akıllı" hale getirmek için çeşitli girişimlerde bulunuyor. BI Research'in verilerine göre 2016'da akıllı şehir projelerine yaklaşık 40 milyar dolar harcandığını ve harcamalardaki büyümenin artarak devam edeceğini ortaya koyuyor.

Akıllı şehir stratejilerinde başarılı olabilmek için harcamalar ve bütçe kadar, çeşitli sektörler arasındaki eşgüdüm de oldukça önemli bir paya sahip.

İstanbul World Cities Kongre ve Fuarı  2018



17-18-19 Nisan 2018 tarihleri arasında, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenelencek olan World Cities Kongre ve Fuarı daha akıllı, güvenli ve esnek global şehirler yaratacak çözüm önerilerini tartışmak üzere çok sayıda katılımcıyı bir araya getirecek.

Tarihi yarım adanın denizle buluştuğu ve son teknoloji kullanılarak dizayn edilmiş 11.000 m2‘lik fuarda, çeşitli sektörlerden katılımcılar ziyaretçileriyle buluşacak.

Yönetim, Mobilite, Güvenlik, Ekonomi, Çevre, Enerji, İnsan, Yaşam ana başlıkları altında düzenlenecek olan fuarda, 140’ın üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcı firma akıllı şehir çözümlerini sergileyecek.

Fuarda, belediye başkanları, CTO’lar, yenilikçi sanayii önderleri, toplum liderleri ve küresel girişimciler bir araya gelerek, şehirlerde yaşanılan zorluklara odaklanarak, vaka incelemeleri sunacak. Fuara katılan başlıca konuşmacılar arasında Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, THY Genel Müdürü İlker Aycı, Huawei Genel Müdürü Serdar Yokuş, CTS Ceo’su Antony Vives, Cenk Kıvılcım, CISCO Ceo’su Cenk Kıvılcım, STM Genel Müdürü Davut Yılmaz ve IBM Genel Müdürü Defne Tozan yer alacak.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın