Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Manchester United taraftarlar mercek altında! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Taraftarlar mercek altında! Manchester United, Southampton'dan CCTV kayıtlarını istedi.

Kötü tezahüratta bulunan Kırmızı Şeytan'lar tek tek belirlenecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Taraftarlar mercek altında! Manchester United, Southampton'dan CCTV kayıtlarını istedi.
Manchester United futbol kulübü, kendi taraftarlarınca yapılan ve Romelu Lukaku'yu hedef alan tartışmalı bir tezahürat sonrasında harekete geçti. Geçtiğimiz cumartesi günü Southampton ile oynayan ve maçı 1-0 kazananan Manchester United, görüntülerin incelenmesi için ev sahibi takımdan CCTV kayıtlarını istedi.

Geçtiğimiz yaz Everton'dan Manchester United’a 75 milyon pounda transfer olan Belçikalı forvet, taraftarlarına çağrıda bulunarak tezahürata devam etmemelerini rica etmişti. Kırmızı Şeytanlar olarak bilinen taraftar grubu Lukaku’nun çağrısına uymayarak, tezahüratlarını son maçta da devam ettirdi. Bunun üzerine kulüp yönetimi harekete geçti.

Manchester United konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak "Kulüp ve oyuncular hakkındaki, tezahüratın son bulmasını istedi. Polis ile görüşen kulüp yetkilileri, Southampton'dan yüksek çözünürlüklü CCTV videolarını talep etti. Hoşgörü sınırlarını aşan, saldırgan ve ırkçı bir söyleme sahip davranışların karşısında olduğunu belirten yönetimin, taraftarlarına nasıl bir cezai yaklaşımda bulunacağı merak konusu.

Premier Lig kulübü Southampton maçlarını St Mary Stadyumunda oynuyor. 2001 yılından beri Southampton’a ev sahipliği yapan St Mary, 32.000'den fazla seyirci kapasitesi ile Londra dışında, İngiltere'nin güneyindeki en büyük futbol stadyumu olma unvanını elinde bulunduruyor.




En son 2015 yılında modernize edilerek, anolog gözetim sisteminden HD teknolojisine geçilen statta, Alman Dallmeier Panomera MFS teknolojisine sahip ürünler kullanılıyor. Geleneksel CCTV kameralarından farklı olarak, güvenlik operatörleri şüpheli bir birey üzerinde zoomlanmış olsalar dahi, sistem sahnenin geri kalan kısmını kaydetmeye devam ediyor. Hiçbir sahnenin kaçırılmadığı, yüksek çözünürlüklü gözetim sistemi, soruşturmaları büyük ölçüde kolaylaştırıyor.



Bu Haberin Yorumları ( 1 )
Holiganlığın maksimum seviyede olduğu bu dönemlerde fazlasıyla işe yarayacak bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Tüm stadyumlarda uygulanması dileğiyle.




Yorum Yazın